Anotimpurile frumuseții

Perioada: 15/04/2017 - 15/05/2017

Care este anotimpul tău preferat? Unii ar spune ca cel mai bine te identifici cu anotimpul în care te-ai născut. Fie că te bucuri de efervescența primăverii, soarele verii, culorile toamnei sau energia iernii te invităm să apreciezi frumusețea vieții din fiecare zi, indiferent de anotimp printr-o campanie foto eveniment.

This photo is © Vladimir Dumbrava

Concret, în fiecare anotimp organizez ședințe foto gratuite pentru care te invit să îmi fii model. Pentru primvară, înscrierile încep acum, iar locurile sunt limitate. Avem o luna la dispozitie pentru a descoperi frumusețea din fiecare dintre noi, primavara. La momentul potrivit voi da start înscrierilor pentru vară, toamnă și iarnă. Va trebui doar să fii pe fază pe site sau pe pagina mea de fotografie https://www.facebook.com/VladimirDumbravaPhotography/

De ce să participi? Pentru a scoate în evidență toate calitățile pe care le ai în fața aparatului de fotografiat, pentru a pleca acasă cu o fotografie prelucrată profesionist, cadou grozav pe care să ți-l faci indiferent de anotimp.

Ce trebuie sa făci? Să te înscrii în formularul de selecție cu numele, datele de contact și o fotografie cu tine.

De ce fac asta? Pentru că îmi place să descopar în fiecare persoană unicitatea și povestea. Pentru că îmi plac provocările!
Înscrie-te! Te aștept la photo shooting curând!