Esti mai mult decat perfecta!

Perioada: 01/02/2017 - 28/02/2017
Campania "Esti mai mult decat perfecta!" a ajuns la final. Multumesc tuturor celor care s-au inscris si au participat!

Vezi fotografiile

"Care spirit este atât de gol și orb încât să nu recunoască faptul că piciorul este mai nobil decât pantoful și pielea este mai frumoasă decât materialul cu care este acoperită?" - Michelangelo

Te invit la o nouă campanie în care voi aborda nudul artistic. Scopul acestei campanii este de a crea o mai mare deschidere spre arta fotografică a nudului, renunțând la prejudecăți sau alte influențe.

Nu știu dacă ai mai pozat nud sau nu până acum, dar oricum ar fi, atitudinea profesionistă pe care o vei întâlni la studio te va face să te simți confortabil, relația dintre model și fotograf fiind fundamentată pe încredere și comunicare.

Acest gen fotografic îți va schimba modul de a te privi. Nu mai lași hainele să-ți sculpteze imaginea, ci te prezinți ca o creație desăvârșită, cu temerile și fricile tale ascunse. Rămâi cu un portofoliu de fotografii atent selectate, unde lumina, unghiul și cadrul te avantajeaza și complementeaza. Vom alege împreună acele ipostaze care îți protejează identitatea.

Ca de fiecare dată îmi propun să surprind frumusețea naturală a fiecărui model. Îmi doresc să evidențiez sinceritatea, puritatea, admirația, inocența, diversitatea de forme, culori și vârste.

Pentru a te înscrie în campanie tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos. Campania se adresează persoanelor de peste 18 ani. Nu uita să atașezi și o fotografie recentă cu tine. Ședințele foto sunt GRATUITE, avantajul tău fiind portofoliul pe care îl vei primi ulterior și bineînteles încrederea în tine.

Înscrierile încep de pe 18 ianuarie 2017. Sedințele foto vor avea loc de comun acord în luna februarie, urmând ca în martie să celebrăm frumusețea femeii prin cele mai bune 15 fotografii.